Intensivkurs med boende

För dig som har möjlighet kan det vara optimalt att ta ledigt och fokusera helt på sin körkortsutbildning, helst i en mindre stad utan stress och med korta avstånd till alla övningsområden. Det är nära till landsvägar, stadsgator och E20 så även om det är en liten stad så blir du fullärd. Att övningsköra i en större stad kan ibland också upplevas som tidsödande och onödigt riskfyllt - det slipper du definitivt i Kungsör.

Vi ger dig möjligheten att gå en intensivkurs med eget boende under tiden. En viss del av körningen görs i den närliggande staden Köping, då uppkörningen också kommer att ske där. Risktvåan sker i Västerås och du får naturligtvis skjuts både fram och tillbaka.

Du (eller ni) bor i en lägenhet som ligger bara några meter från trafikskolan och det finns möjlighet för 2 personer att bo där i dubbelsäng. Mat köper du själv men det finns naturligtvis både kyl, frys, spis, ugn och mikro. Om du inte gillar att laga mat kan du annars äta i någon av de restauranger som finns längs huvudgatan - samma gata du bor på.

Boendekostnaden varierar med vilket paket du köper så kontakta oss om du är intresserad!

Kontakta oss
Prislista