Varför en intensivkurs?

Detta är ett snabbt och effektivt sätt att ta sitt körkort om man har möjlighet att vara ledig under några veckors tid. Vi tar fram en anpassad utbildning som passar dig så bra som möjligt och vi planerar och bokar in alla dina körlektioner samt riskutbildningar redan vid inskrivningen. Parallellt med körningen kommer du att studera teori och ska uppvisa godkända provresultat på de teoritest som du får öva dig på via internet.

Innan vi kan börja planera in intensivutbildningen måste du ha ett giltigt körkortstillstånd. Kontakta oss om du behöver hjälp med detta.

Prov bokar vi in i samråd med dig.
Uppvärmningslektion, billån till prov och Trafikverkets provavgifter tillkommer utöver kursavgiften.


Behöver du boende i Västerås så finns det bra och prisvärda boenden oavsett om du vill bo på hotell eller vandrarhem. Vi hjälper dig gärna att hitta ett passande boende. I Kungsör kan vi erbjuda boende i en 2-rumslägenhet ovanför trafikskolan för 3000 kr/vecka. Kontakta oss för mer information!

Är du osäker på vilket paket som passar dig? Se guiden nedan eller boka in en testlektion så vi kan bedöma dina förkunskaper!

Kort intensivkurs (1-2 veckor)

För att gå denna kurs bör du ha vissa förkunskaper för att kunna klara av utbildningen. Vi vill att du ska kunna växla obehindrat och hantera grunderna i körningen såsom start i backe, backning och parkering. Vi lägger upp kursen på 1-2 veckor i samråd med dig.

Vi rekommenderar Medium alternativt Large-paket vid denna utbildning.

Längre intensivkurs (3-4 veckor)

För att gå en längre intensivutbildning kräver vi inga förkunskaper även om det naturligtvis är en fördel. Vi lägger upp kursen på 2-4 veckor i samråd med dig.

Har du inga förkunskaper behöver du mer tid på dig för att smälta alla intryck och mer tid på dig att öva. Första veckan kan du känna dig trött då det är mycket att lära sig.

Vi rekommenderar Large- alternativt Maxipaket för denna utbildning.