Körkortsteori

Hur fixar du teorin?

För att göra det så enkelt för dig som möjligt att klara det teoretiska provet rekommenderar vi vårt teoripaket. I det ingår onlinestudier, obegränsat antal teoritester online samt 2 st enskilda teorilektioner med lärare. Vi använder moderna verktyg från Teoricentralen för att ge bästa möjliga utbildning.

Enskild teori med lärare

Behöver du extra hjälp med teorin kan du boka in enskild teori med en trafiklärare. Se prislistan för mer information.

Dyslexi och andra svårigheter

För dig som har läs- och skrivsvårigheter finns möjlighet att få ljudbok gratis via ILT. Meddela oss vid inskrivning om du behöver stöd.  Vi kan även utföra lästest om du inte kan styrka dina svårigheter med andra intyg. Vi hjälper till med att ansöka om muntliga eller förlängda kunskapsprov hos Trafikverket. Tänk på att meddela oss om det i tidigt skede då handläggningstiden kan vara upp till 3 månader hos Trafikverket. Vi har också sammanfattat körkortsutbildningen på vår sida med Lättläst. Mer information hittar du också på Dyslexiförbundets hemsida.  Se prislistan för mer information om våra kostnader för ansökningar.

Andra språk än svenska

För dig som hellre vill läsa teorin på ditt hemspråk finns flera olika böcker att beställa. Vi säljer endast böcker som godkänts av STR och i dagsläget kan du köpa böcker på engelska, arabiska, kurdiska och persiska. Även teoriprovet kan göras på flera andra språk än svenska, detta bestämmer du vid bokningen. Vill du hellre plugga online på ditt hemspråk finns det eventuellt möjlighet till detta, fråga oss om du vill ha hjälp.